Saturday, November 30, 2013

Сериозна и достоверна информацияИскам да ви кажа, че въпреки известен процент измислени истории, в повечето случаи така наречената жълта преса всъщност е един много сериозен източник. Там са описани истории и факти, които хайлайфът упорито отрича, защото не иска да се знаят. Hищо не може да върне времето, така знам аз.Ако следите Big Brother All Stars 2013, сигурно ви е направило впечатление, че големият проблем на Златка Райковa е лошото мнение на хората за нея. Hе я познавали, затова било такова. Напротив, познаваме я много добре. Аз не вярвам на медии, а на приятели. Един такъв е присъствал на див скандал, в който Русата Златка е замеряла гостите с пепелници. Подобни неща не се забравят и малко хора могат да се изложат до такава степен. Какво очаква Златка? Да забравим ли? Просто няма как да стане. И нека сме наясно: свестните хора не тормозят цяла дискотека с хвърляне на пепелници. Tя може да се представя за каквато поиска. Остава да намери кой да й повярва.

Направи ми впечатление и друго. Златка Райкова смята, че е преодолявала много житейски предизвикателства. Отново греши. Да търсиш поредната мутра за заместник на бившeто гадже, не е предизвикателство. Защо не намери някой нормален за да свършат проблемите й? Всичко е толкова просто. Cамо не трябва да се изживява като принцеса от приказките.
Известно е, че в тези среди жените не гледат качествата на мъжа, а само неговата банкова сметка. Благодарение на нея стават манекенки, фотомодели или друго от сорта. И по правило отричат. Жени Калканджиева побеснява, когато някой оприличава манекенките на проститутки. Всъщност това е обществена тайна, но никога не се изрича гласно. Била съм известно време манекенка и говоря от личен опит. Без да легнеш с някой и без задължителния Чичко Паричко, няма как да прогресираш, а за чужбина дори не помисляй. За друга държава трябва още по-богат чичко. Естествено, после отричаш. Аз не го приех, затова съм все още в България.


                                                              


В Биг Брадър чух Ники Кънчев да задава въпроса “Докога красивите момичета ще понасят обиди заради това, че са красиви?” Знаете ли на кого го зададе? На Таня Карабелова, която също претендира, че сама се справя и гради кариера. Смешно е! Аз лично съм я виждала в дискотека с един доста престарял дядо. Ако я попитат, Карабелова вероятно ще каже просто приятел, но аз искам да знам на колко “просто приятели” пуска език? Защото това много хора са  го видяли с очите си и никакво отричане няма да го заличи. Дори веднъж преди години й го казаха в едно радио предаване, а тя доста се смути, понеже секунди преди това беше развила обичайния локум, че не разчитала на богати приятели. Ако е истина, нямаше са стане известна. В този бранш е изключено да постигнеш успех без да плащат за теб.3 comments:

 1. В България е неуместно да се употребява думата хайлайф, защото такъв просто няма. В тази връзка подкрепям Дим Дуков( лека му пръст), когато каза, че не може да му е конкуренция човек израснал на място, където тоалетната е на двайсет метра от къщата. Изрече ги по адрес на Евгени Минчев:)
  Такива са българските "звездички". Детството им минало по кошари и полета, но стигнали до столицата, вече вярват че са изкачили Олимп:) Нарича се провинциално мислене.

  ReplyDelete
  Replies


  1. Hе ми е ясно как ще стане хем да трупат известност чрез умишлено търсени скандали, хем после да не се помни?
   Hали точно това искат - да говорят за тях.
   Ако творят единствено скандали, няма как да ги споменават с добро. Въобще странно е да се отрича нещо, на което са били свидетели много хора.
   Като искат да ги смятат за примерни, тогава да бъдат наистина за пример, което означава да изключат мутрите от живота си и да покажат възпитание.
   Не можеш да очакваш от хората, че ще затварят очи и ще забравят по сигнал. Невъзможно!   Delete
 2. Съгласен съм за жълтата преса. Определението жълта е измислено точно от хайлайфа за да я злепоставят и никой да не вярва. Много ясно, че не искат да научим за простотиите им. Обаче ние ще продължим да купуваме Жълт шок :-D

  ReplyDelete