Sunday, December 1, 2013

Сам можеш да отгатнеш някои факти. Просто помисили логично!
Около манекенките и моделите винаги има много слухове и пикантерии. Едни измислят злонамерено, други отричат сконфузено, а покрай всичко това минава истината. Hа българските медии трудно може да се вярва, затова предлагам да помислите по един от вечните въпроси: трябва ли спонсор или така нареченият Чичко Паричко, за да постигнеш успех в модния бранш?

Момичетата, които отдавна са прежалили тяло и душа за да успеят, явно не намират нищо нередно преструвайки се на влюбени в дядо си. От тях няма да чуете истината.


                                                                         

Огледайте се! На конкурсите по красота винаги, а напоследък още по-често и очебийно се появяват девойки от типа на Пенка, ромката с бандерол, както сама се определи. Малко по-хубави, но само малко. Доста народ недоумява как изобщо са ги пуснали до конкурса. Още по-страшно става, след като виждаме, че всяка следваща “Мис България” е все по-отблъскваща. Как си го обяснявате? Обърнете внимание, че нашата победителка рядко може да се сравнява с чуждоземните представителки.

Как става това щом в България е пълно с наистина красиви момичета? Показва го един бърз случаен поглед по улиците. Нали сте забелязали, че всяка трета привлича вниманието със стилния си външен вид. Защо тези момичета ги няма на модния подиум? Hякой ще каже, че не са пробвали. Напротив! Опитали са, но без задължителния спонсор, пардон временен любовник. Просто не желаят заради кариерата да предлагат тялото си.

Помислете върху тези въпроси и кажете: как си ги обяснявате? Bероятно сами ще стигнете до логичното заключение: без дядото с портфейла няма как да бъдеш “мис не знам си коя”. Tолкова неудобно за известните имена, но и очевидно за безпристрастния наблюдател.

Пробвах, видях и не приех. Има още много като мен – залагат на самоуважението.
No comments:

Post a Comment