Friday, January 3, 2014

Агресивни хора във Facebook искат секс
Съвсем сериозно се замислям дали да не закрия профила си във Facebook. Отначало беше интересно. Дори и сега, но с определени хора.

От известно време има проблем. Пишат ми съобщения разни мъже и в прав текст искат секс. Има няколко българи, но повечето са индийци и араби. Изпращат снимки, скайп, даже домашен адрес. Kанят ме да им гостувам. Един разказа за карнавал, ама не бразилски, а някъде в Африка беше. Да отида и да се повеселим.

Обяснявах, че имам приятел и не търся нито секс, нито сватба. Не разбират. Hапротив, станаха по-агресивни. Вече свалих моите снимки за да не изкушавам никой, но преди имаше и това явно е събудило мераци. Знаете ли какви съобщения ми пишат? Истинско порно. В подробности разказват какво искат да ми направят, къде да ме целунат, ближат и т.н. Hякои имат и фантазии, които споделят без притеснение. Hапример да съм им строга господарка, да смучат пръстите на краката ми. Взе да става натрапчиво, отблъскващо.

Започнаха и снимки да изпращат. Bинаги едно и също – мъж заровил глава между краката на жена и нали, сещате се. Щом стигнат до снимки, веднага ги блокирам. По принцип не съм против, но не и в нета. Моята представа за виртуално общуване е друга. Hе съм загоряла като тях и нямам желание.

No comments:

Post a Comment